Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2018 09:29 - Какво е Тъмната Мрежа ...
Автор: kzone Категория: Други   
Прочетен: 1343 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Напоследък много се популизира тъмната мрежа известна още и като deep web и dark web.. По темата има много спорове дали съществува, вярно ли е всичко или не. Сега ще обясня това което аз знам, накратко и ясно..

1. Да, тъмната мрежа е реална и съществува.

2. Да, всичко което се говори за нея е истина.

3. В така наречената тъмна мрежа или незаконен интернет можете да намерите всичко, от оръжия, наркотици, наемни убийци и хакери до окултно, паранормално, чат стаи, бруталности, порнография, убийства дори такива излъчващи на живо до всякакъв вид информация..

4. Много хора които са влизали в тъмната мрежа, разказват, че повечето неща ги има и в обикновенната мрежа и че нямало кой знае какво толко страшно... Да, това е така поради факта, че не сте навлязли навътре и вие оглеждате само повърхността, а там повечето от нещата които се намират са главно неща които са били изтрити или блокирани от законната мрежа поради една или друга причина..

5. Повечето от сайтовете особено тези с по лесния достъп ако може така да се каже са свързани със престъпна и нелегална дейност с цел правене на огромни печалби и са свързани със наркотици, фалшиви и откраднати данни, хакерства, оръжия и подобни.. Докато за останалите по гадни сайтове, ще ви трябва много опит и труд да ги откриете..

6. Мит ли са червените стаи, убийствата, сатанизма, канибализма и другите страшни и гадни сайтове.. Не, не са.. Но за да влезнете в такъв ”сайт” са ви нужни много добри познания, опит, покана от администратор, ключ, да знаете откъде да минете за да го откриете и не малка сума пари.. Червените стаи са малко на брой, пускат се рядко и ще сте ”късметлия” ако сте сред избраните да участват и гледат..

7. Пълно е със огромно количество информация която никой не знае къде се пази и побира.. имайки предвит, че само за 1 минута във Фейсбук чатовете се изписва повече отколкото са всичките написани книги на света.. А законния интернет показва едва максимум 20% от цялата информация а останалите 80% се намират в тъмната мрежа..

8. Пълно е със много експерименти върху хора, животни и т.н. Както и с много изтекли правителствени доклади, документи и секретни данни и т.н. по сякаква тема..

9. Всичко зарежда изключително бавно а шанса да ви хакнат е огромен както е и почти невъзможно да избегнете вирусите които са брутални и троянския кон и други подобни не представляват нищо пред тях..

10. Вашата сигурност е изключително застрашена от това да ви откраднат всичките данни и да се сдобият със всякаква информация за вас, както и да попаднете на някой психясъл.. Не забравяйте, че всичкобсе следи и от правителствата и ако ви засекът, ще имате сериозни проблеми както и огромна вероятност да излежите някоя година във затвора особено ако ви заподозрят..  Дори има фалшиви сайтове които следят само някой извратен мозък да реши да плати за детско порно, убийства, наркотици или подобни и веднага разбират кой е, такаче ако сте решили нещо подобно, то знайте, че ще ви влязът през вратара с белезници..

11. Не влизайте дори да погледнете за миг, защото е много опасно и по добре яко любопитствате да разгледате някой видеа, снимки и да почетете отколкото да рискувате..

12. За да влезнеш, ти трябва мощен компютър, силен интернет, биткойни и да си много силен психически и хладнокръвен, готов за всякакви неща за които дори не би си въобразил..

13. Защо са с лошо качество и просто направени повечето сайтове... Целта не е да са красиви и да им се отделя време и внимание.. Целта е да се правят много, бързо, лесно, да стигнат до повече хора и да са простички с основна цел правене на бързи лесни пари.. Често сайтове се закриват и правят нови с цел по голяма сигурност като не просъществуват особено дълго.. Други биват закривани от правителствата но това е изключително сложен и бавен процес а в повечето случай и невъзможен.. Пример: На САЩ са им били нужни 11 месеца борба за да спрът сайт за наркотици и то основно грешката са допуснали собствениците на сайта да се издадът..

14. Кой е създал така наречената тъмна мрежа... Преди да се превърне в това което е днес, е било просто таен комуникационен канал на правителства и тайни агенти. от цял свят. През него са обменяли най различна информация, свързвали са се помежду си и така нататък.. След като някой агенти са минали така да се каже от тъмната страна и правят достъпа до тайния интернет горе долу достъпен и  последвала масирана хакерска атака, се случва така, че достъп да получат всички.. 

15. Защо не го спрът. Работата е там, че и да искат няма как да бъде спрян защото прекалено много хора са замесени както и огромно количество информация.. Бъде ли спрян, то цялата секретна информация, агенти и така нататък ще изкочът на бял свят.. това е първия проблем.. Втория проблем се корени в това, че двата интернета са свързани помежду си и за да бъде заличена тъмната мрежа ще трябва да бъде унищожен целия интернет както и всичко свързано със него.. Третия проблем.. Предполага се, че дори и това няма да помогне особено и дори да е направено, ще върнат света във времената преди изобретяването на интернета.

16. Колкото и информация да има в тъмната мрежа, помнете, не всичко е там.. Например.. едва ли ще намерите някой таен архив на Ватикана който е в подземията им и е на 2,000 години и никой не е имал достъп и не е изнасян.. Въпреки, че можете са намерите огромна част от сякакъв тип архиви които са от всяко кътче на света както и секретни архиви и документи на правителства..

17. Говори се, че има още по дълбока мрежа, в която можете да намерите най-голямите вселенски тайни и съдържа и едва ли не да се превърнете в БОГ и се нарича Мариана уеб (демек кръстен най-дълбоката точка на земята а именно Марианската падина).. Точно тук се съмнявам и според мен това, поне за сега е мит.. За да стигнете до там ще са ви нужни неземни познания и извънземен интелект както и квантов компютър, къвто още не съществува.. Единствения шанс да съществува, е или да има нещо което не знаеме и някой тайни агенции да разполагат с такива компютри и умове което не е изключено ако сте запознати с проек ”Цикада 3301” и помислите, че някой от най обикновенните технологии с които сега разполагаме за ежедневна употреба, са били ползвани от военни и астронавти 50 години преди останалата част от хората да разберат и да се докоснат до тях..Някой твърдят, че Мариана уеб е всъщност изкуствен интелект и интернета има нещо като изкуствен интелект който е с една дума извънземен и точно с това обясняват къде ли отива цялата тази информация.. Помнете, нищо не може да бъде изтрито от интернет, то просто потъва в дълбокото.. Но както и да е.. Интересно е да има и някаква необяснима загадка като Мариана уеб иначе живота би бил скучен и еднотипен..


МОЯ ОПИТ: Влизал съм в тъмната мрежа два пъти от любопитство и да си потвърда, че съществува всичко.. Имайки предвит, че знам как да се пазя и съм програмист се ровех само най-отгоре.. Първия път след влизането си останах шокиран от някой неща но както и да е вече говорихме какво има и какво няма.. Но въпреки мерките които бях взел, на следващия ден компютъра ми си правеше каквото поиска, включваше и изключваше което поиска, даваше грешки, в секунда отваряше стотици снимки, видеа и сайтове с неприлично и гадно съдържание... С още един приятел видяхме много зор докато го оправиме...
Втория път не знам защо не ме послуша главата но проблема се задълбочи.. Щом станах от компютъра да хапна и се върнах екрана беше станал син, на него лазеха хлебарки и се чуваше странно чегъртане и цвърчене да го нарека всякъш са реални и са влезли в монитора ми а на екрана с огромни букви на английски изписваше ”ОПАСНОСТ”.. Този път проблема беше сериозен и за да го оправя ми се наложи да сменям РАМа и твърдия диск и въпреки това, пак не беше същия а по бавен и бъгав.. Не след дълго реших да го изхвърля и си взех лаптоп.. 
Защо го разказах ли.. За да подсетя любопитковците, че това е сериозно и опасно.. И почти винаги, ще се случи нещо лошо..


Бях възможно най-кратък и ясен. Извинявам се ако съм пропуснал нещо и не съм се сетил, вие можете да добавите или питате долу в коментарите.. Ако имам грешки някъде също се извинявам но пиша и всичко върша от телефон ;]]



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. nedovolen - Много полезна информация.
07.06.2018 12:44
Много полезна информация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 424248
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444