Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2018 01:32 - България: люлка на цивилизацията
Автор: kzone Категория: История   
Прочетен: 1726 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 19.02.2018 08:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Все повече се говори и пише за това, че човечеството вдействителност е тръгнало от Балканите и по точно България. Все повече изследвания доказват именно това и все повече учени се насочват към България и правят свойте проучвания тук... Друг е въпроса, че не се говори особено в медийното пространство а държавата не е особено заинтересована и не влага никакви усилия да проучи миналото си и в същото време да накара българите да се замислят и гордеят от своя произход. Ще ви представя няколко факта които ще ви накарат да се замислите и няма да са ви нужни никакви усилия за да осъзнаете, че България е люлката на човечеството.

1. Най-старите пещерни рисунки и в отлично състояние намерени в пещера Магура.
2. Най-старото обработено злато в света, по-старо дори от египетското с 3 000 г. (Най много златни артефакти има намерени в България и са с най-добра и качествена обработка)
3. Най-старите човешки останки са намерени в България.
4. Най-старите останки от човешка дейност като съдове, оръжия, сгради са в България.
5. Най-старото селище.
6. Най-старата писменост, знаци, символи и йероглифи (да не забравяме, че най старата 卐 (свастика) е намерена тук и е на 15 000 г. както и неразбрания и до днес напълно свещен Български символ |Y| също на 15 000 г. Няма други по стари символи от тях.. те предхождат с поне 5 000 г. всички останали от които също са намерени в България и са характерно наши..)
7. Най-древните и високо развити народи от които и най-популярните Траки с които генните ни съвпадат на 80% са
живеели по наще земи.
8. Най-старият календар в света е Българския който е на близо 6 000 г.  и е най-точния в света.
9. Българите първи са погледнали към звездите и са започнали да ги изучават и всичко да пригаждат спрямо тях.. Много преди египтяните..
10. Първите божества са произлязли именно от нас.. Дори християнството е заимствало много от българските ритуали, обичай и вярвания.. Медальона на Орфей с разпятието на него, е много преди разпятието на Исус Христос..
11. Най-древния род който е просъществувал най-дълги години а според много те имат наследници и до днес. Родът който е най-популярния в цял свят а именно род Дуло.
12.  БЪЛГАРИЯ и българите.. Няма държава носеща по древно име и народ носещ по древно название от нас... Българите от хилядолетия не са променяли названието и името на родината си..
13. Първите или едни от първите овладяли коня са българите като легендите за наще войни на коне се носят и до ден днешен.. Не е имало нищо по страшно и силно от българина със своя кон..
14. Най-старото доказателство за отглеждане на реколта и добитък е намерено в България, както и най-старите семена..
15. Българската днк съдържа уникален така наречения Български ген които е характерен единствено за българите и за хората с български произход е най-първичния от всички останали, останал непроменен до ден днешен.. (според проучвания няма по издържлив и здрав геном от българския.. Много е трудно да бъде заличен и дори с поколния напред децата ви да се снушават с чужди гени също би се проявявал силно, за което се смята, че именно той допринася за българския дух, издържливост, смелост и т.н. и именно той ни е спасил и запазил като народ до ден днешен) 

ИМАМ ОЩЕ МНОГО ДА ДОПЪЛВАМ, НО НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ. ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМАМ ГРЕШКИ НО ПИША ОТ ТЕЛЕФОН И СЪМ ПРЕВЪЗБУДЕН КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА БЪЛГАРИЯ И ПРИЕМАМ ВСИЧКО МНОГО ЛИЧНО. ВСЕ ПАК ОТ СКОРО СЕ ЗАНИМАВАМ С ТОВА И ОЩЕ СЕ УЧА ;)  НА ПУК НА ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ И АНТИ-БЪЛГАРИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ОЩЕ ПО УДАРНО С ТЕМИТЕ СВЪРЗАНИ С ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!! 



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. lexparsy - Има още разбира се
14.02.2018 11:07
аз се сетих че българите първи дефинират понятието държавни "граници" в съвременния смисъл на думата, създавайки държава в Европа...
цитирай
2. radostinalassa - Дали съм права, че
14.02.2018 18:54
Знакът IYI прилича на вилочковият кръст ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 419590
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444