Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2020 07:57 - Протести 2020 : Расизъм, но срещу кого ?!
Автор: kzone Категория: Новини   
Прочетен: 1838 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 31.07.2020 07:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Все още някой вярвя ли, че протестите в САЩ и все по разрастващите се по света, а вече и в България са срещу расизма или просто се крият зад този призив ?!
2020 явно е доста динамична от към световни събития година и символична ! Дали пък не се прокарва нов световен ред ?!

От къде тръгват..?!
При задържането на човек със солидно досие и криминално минало, се стига до нещастния случай, да бъде задушен и убит неволно..
Не отричаме, че полицая превишава правомощията си и постъпва грубо, но до тук ! 
Няма никакви доказателства и факти, че го убива умишлено и още по-малко заради расова основа, освен факта, че полицая е бял а жертвата чернокож !
Да не забравяме, че въпросния чернокож ”жертва” има солидно досие от най-разнообразни престъпления като грабежи, влизания с взлом, наркотици употреба и продажби, побоища, нанасяне на телесни травми и други.. Последното му престъпление е когато нахлува с още 5-ма маскирани в дома на бременна бяла жена, предрешен като държавен служител и докато другите претърсват къщата и грабят каквото намерят, той държи жената на пода с запушена уста и насочен зареден пистолет към корема и !

До къде води това..?!
Започват протести, основно от чернокожи които обвиняват всичко и всички в дискриминация и расизъм !
Започва един хаос, грабежи, палежи, насилие и т.н.
Към тях се присъединяват всевъзможни организации от анархисти, антифа, хомо сексуални подържани от Сорос и други..
Нямат ясни искания и всичко се превръща в подобие на гражданска война и неподчинение !

Какво става всъщност..?!
Анархисти се възползват да сеят хаос и разруха и дестабилизация на системата..
Чернокожи грабят и унищожават частна собственост на обикновенни граждани и нападат бели.. Искат повече права и социални придобивки и помощи (на аванта)..
Хомосексуалисти и други либералисти се възползват да прокарат други права и искания които са просто не мислими и с други думи пошли и гнусни за мен, в разрез с всичко духовно, всичко нормално, с всякакви ценности..
Политици и противници се опитват да си направят реклами на този фон, трети се опитват да си спасят задниците бягайки от правосъдието...

Какво мисля и фактите до тук..!?
Анархисти и антифа сеят хаос и разруха а има доказателства, че хора от антифа им се плаща по 200$ на ден за безредиците от Сорос ! Защо когато убиват, ограбват, изнасилват и т.н. бели хора и християни, тогава не се говори за расизъм, а също е, и се мълчи !? Нима живота на белите не е от значение ли ?! Всички чернокожи и от всяка раса имат същите права като на белите, дори по-големи социални права и придобивки и един куп организации заставащи зад тях !! Винаги за всичко най-удобното им оправдание е дискриминация и расизъм, независимо дали става дума да си спасят задника за извършените от тях престъпления или за да поискат и още нещо ! Заради подобни глупости винаги им се разминава.. До кога ще използват расизма и дискриминацията за да се измъкват и да ни налагат вина и чуство за несправедливост и съжаление, че да им даваме още и още ! Изопачават данните ! Реално много повече бели биват убивани и арестувани и обвинявани отколкото чернокожи ! Защо се трият видя и информация показващи как черни пребиват бяло малко момче и още много други по фрапиращи случай, и за тях се мълчи, не се говори, никой не се застъпва !? Мислите ли, че на тях им пука за белите и ще се застъпят ?! Никой не може да ти наложи какво, кого и кой да харесваш и какво да не харесваш и приемаш !? Ако са толкова дискриминирани и им се налага расистки тормоз, защо не се върнат по родните си места, а седят на помощи и се блъскат в САЩ и Европа ?! В техните страни биха ли допуснали бели и християни да правят така и да живеят на гърба им и да ги подкрепят за подобни действия ?! Това е все едно, някой чужденец да дойде в дома ти, да започне да се разпорежда като домакин и накрая ти да се превърнеш гост в собствения си дом и да бъдеш изгонен !! Ако не беше бялата раса, ми какво дадоха другите на света !? Нищо не им е оправдание, а начина на живот сам си го избираш и правиш ! Нямам против никого, да ми е съсед, да се уважаваме, но да уважава моето и да не престъпва чертата.. Също съм против междурасови мешателства ! Но няма да позволя неуважение към мен, мой близки и сънародници от шепа хора дошли тук на гости и приети от нас и още по малкото да ни налагат своята воля, унищожавайки културата, традициите, обичайте ни и всичко за сметка на техните, за да ни ги наложат и те да се чустват по добре в моята РОДИНА ! Всяко малцинство е длъжно и ще се съобразява в България с интересите и предпочитанията на българите и ще уважава това, знаеики мястото си ! В противен случай е свободен да напусне България по всяко време и място !



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. morskipesni - Това е злобата на черните мангали,
08.06.2020 09:22
Демек, защо и ние не сме се родили БЕЛИ. Тази омраза е насочена срещу РАЗЛИЧНИТЕ- БЕЛИТЕ.
цитирай
2. kzone - За мен белия живот е по важен :)
08.06.2020 10:27
morskipesni написа:
Демек, защо и ние не сме се родили БЕЛИ. Тази омраза е насочена срещу РАЗЛИЧНИТЕ- БЕЛИТЕ.


Много правилно ! За всичко винаги са им виновни белите а най-удобно оправдание е расизма и дискриминацията.. Добре, че е историята за Хитлер иначе нямаше да знаят що е това ”расизъм” .. Въпреки, че Хитлер не е бил точно расист, неговата омраза е била единствено към еврей и цигани ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 423249
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444