Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2018 08:00 - Най-удобната жертва - Русия
Автор: kzone Категория: Политика   
Прочетен: 1266 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 29.03.2018 08:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Кой вярва на заплетените измишльотини на Великобритания, на които и те сами не си вярват!
Вече стават смешни и най-глупавия разбра, че тук се търси конфликт с Русия поради не ясни към момента причини... Естествено най-удобния обвиняем на запада е Русия, все пак всеки западняк и прозападналяк ще повярва на измислиците и провокацийте диктувани от Англия и САЩ. 
Смешно е как всички показват изкуствена солидарност само и само да целуват голямите западни задници и да се подмажат ако може по нататък да облажат. Още по удивителното е, че обвиняват и са съпричастни към нещо което не е нито доказано, нито изяснено, нито нищо. 
Всеки може да е отговорен за случката ”Скрипал”, абсолютно всеки! Как обаче стигнаха до тези заключения и обвинения без да е ясно ..кой, как,кога,защо,къде,с какво.. остава мистерия!
Факти са:
1. Създателя на ”новичок” Вил Мирзаяно който се намира в САЩ и работи за тях не е изключено да е създал същото вещество както и за тях така и за други.
2. Не са излезнали още лаболаторните анализи, че да се знае с какво е отровен Сергей Скрипал, което значи, че може да е всичко и всеки.
3. Не е сигурно дори дали са намерили въпросното вещество с което е отровен.
4. Не се знае къде е отровен и как.. Е как така аджеба казвате, че над 150 души са имали досег с веществото а не дават реакция.. И как от версия на пейката в парка, в заведението, накрая се стигна до заключение, че е станало пред дома му... Значи лъжете за тези 150 човека имали достъп до веществото и с опасност за тях..
5. Още преди десетилетие създателя на новичок Вил Мирзаянов в публичен ефир и в интернет е пуснал публично подробна информация, за това как се създава новичок, какво съдържа, формулата и всичко нужно за направата му. С обяснение, че само развита държава може да го създаде, въпреки, че направата му е сравнително проста и с широко достъпни съставки които само трябва да се смешат.. Еее в такъв случай става ясно, че има поне 100 държави които могът да го създадът и хиляди богати престъпни организации!!
6. Кой има интерес да настрой света срещу Русия и защо.. Естествено, че западът.. Сега едва ли е заради световното по футбол, по вероятно много по дълбоко политическа причина като например новите руски оръжия и започналата модернизация..
7. Защо ли е фалшивата солидарност.. Е как защо.. Няма държава която да може да победи Русия сама, за това са нужни поне половин свят като съюзници за да има реален шанс..
8. Изкуствено създаване на високо напрежение което може да стане наистина опасно и то с цел.. Всеки мислещ ще се сети, че в случай на реален конфлик най потърпевш в центъра на събитията ще се окаже Европа което ще доведе до пълното и унищожаване..
9. Кой вдействително се интересува от 1 непознат който е бил отровен и заслужава ли си военен конфликт който ще повлиае пагобно на цялото човечество заради един чужд агент...
10. Не забравяйте, че точно до въпросното градче има лаболатория на Английските военни разработващи химични и биологични оръжия а има много сведения, че покушението е извършено от тях и е логично при положение, че толко бързо разбраха, реагираха и обвиниха най-удобната за тях държава още първите часове.. Откъде и как така бързо си остава мистерия, понеже е невъзможно..
11. Дори да е отровен, дори да е Русия виновна.. Все пак това е техен таен агент извършил измяна и е нормално действие и не е нужно заради него да се създават конфликти и насажда омраза.. Все пак това си е между Русия и Англия ако въобще има за какво да се води диалог. Все пак всяка държава извършва подобни покушения а за САЩ цели книги могат да се напишат за хилядите изчезнали, убити, отровени техни агенти от тяхна страна които е трябвало да бъдат заличени по една или друга причина..

Явно света върви към конфликт със висока скорост.. Все пак последно време се забелязва завръщането на диктатурата и контрола над населението.. Вече дори интернет не е свободен и всичко се трие и маха което не им изнася а хора се арестуват само за единия коментар.. Вече започвам да вярвам в думите на пророчиците Ванга и Слава Серветрюка за имигрантските кризи, за призивите им българите да се приберат в България до 2021 о за възможната трета световна около 2025 .. 
Само ще поясна, че не съм русофил но и не харесвам запада особено когато се пропагандира нагло и когато нещо не е каквото е вдействителност.. Аз съм Българин и обичам единствено и само майка България и не ме интересува никоя друга нация, но когато фактите говорят и не съм съгласен с нещо, не мога да търпя педераски игри особено на запада който ни налага кое да приемаме, кое е нормално и т.н.




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Не само неудобна, а преди всичко ...
29.03.2018 21:27
Не само неудобна, а преди всичко необходима, пречеща на глобализацията и другите гейски ценности!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 424816
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444