Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2018 09:41 - Македония или МаймуноДолна
Автор: kzone Категория: Други   
Прочетен: 1001 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.10.2018 09:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е една  държава ако може така да се нарече, която без грам притеснение мога да кажа с ръка на сърцето, че я ненавиждам... По изкуствена държава, с население с толкова промит от попаганди мозък, и с толкова кражби на история и какво ли не още няма на света !!! Нищо чудно, че всички я мразят и не говоря само българите ами едно над 90% от хората. Нищо чудно, че са държавата с най-ниско IQ в света, наравно с африкански държави като Нигерия, Сомалия и т.н. Много ме дразни когато някой се изкаже македонския регион за неща от Сандански или македонски фолклор за песните от там... За мен това си е български фолклор произлизащ от област Сандански или иначе казано Югозападна България...

Трябва да са ни благодарни за...

1. Македонците са българи 

2. Македония винаги е била територия и част от България до 1945 г.

3. Език и писмеността са български.. За жалост вече със сръбски диалект..

4. Религията която изповядват... България е първата в света покръстила се държава, а македония като българска също се покръства..

5. Обичай и фолклор.. Всичките обичай и целият им фолклор е български и произлиза от нас и до ден днешен си е 1 към 1 с нашият.. Само дето не са толко добри хах

6. Македония е създадена 1945 г. благодарение на Русия на за пръв път е призната през 1991 г. и то от България.. Но и до ден днешен все още не е призната от много държави..

7. Църквата на македония за пръв път е призната през 2017 г. от България и никоя друга държава все още..

8. Цялата военна техника която притежават е дарена от България, като не отдавна им дарихме още над 100 танка и много други неща с предтекст, че е остаряла вече съветска техника, което не е точно така...

9. Най-добрите им години са когато са си българи и част от България..

10. Освобождаваме ги от турците и правиме много за тях до 1945  г. като само цар Борис ll строи над 1,000 училища, университета и много други неща които строиме и им даваме тогава..

11. През всичките години в които са били част от нас и сме ги пазили и дарявали, не се отличават с нищо от нас, те сега ни забиват ножа и не спирът да го въртят все по навътре..

Мога много да изреждам но мисля, че това са по известните и познати на всички факти а не ми се занимава с тези  хора  ... От тях искам само да казват истината, да се осъзнаят малко и да ни се признае всичко наше, без да бъде отричано, заличавано и преписвано на други, както и да спрът с лъжите и измислиците си по адрес на България..  Все още ми е невероятно чудно как на тези хора успаха така успешно комунистите от Югославия да им промият мозъците и пренапишат историята, че до ден днешен си ги държи и вярват във всичко това.. Хубавото е, че има и много самоосъзнали се от тях но те са си едно малко малцинство.. Все пак не напразно всички им викат, че са българи и пишат лозунги от типа на БОГ СЪЗДАДЕ БЪЛГАРИЯ, А ТИТО МАКЕДОНИЯ  


Какво е македония реално...

1. Българи които са се самозабравили и отрекли от себе си, бащинското и майчинското..

2. Крадци на Българска и Гръцка история.. Като заимват само най-великите и това което им изнася, а всички лоши събития си ни ги оставят на нас..

3. Говорещи български език със сръбски диалект и вкарани 2,3 сръбски букви за сметка на 2,3 български...

4. Взели името на гръцки регион (историческа област). Все едно южна България да се отдели и да се наименува Тракия, но поне ще са във правото си понеже траките са българи..

5. Взели са българския герб и са разменили цветовете само, от златен лъв на червен фон, при тях е червен лъв на златен фон..

6. Взаимстват от архитектурата на древен Рим и Гърция, като добавят и чужди исторически сдания, немски и други..

7. Знамето им е досущ като Японското фашистко бойно знаме, от червено слънце на бял фон, са го направили на жълто слънце на червен фон..

8. Пропагандирват усърдно анти-български материал навсякъде, дори в училищата.. И не престават с оплюването и унижаването на Българкия по всеки възможен начин с измислици които ги учат техните гурута на пропагандата и фалшивите новини...

9. Преписват си чужди успехи и археологически ценни съкровища и всичко..

10. Всеки и всичко което е преминало през тяхната земя, живеел е там, учил или друго е македонец, нищо, че Македония не я е имало тогава а  днешна Македония съществува от 1945 г. и е призната за пръв път през 1991 г. от България за пръв път и все още до ден днешен не е призната от половината държави..

Мога да изредя още хиляди неща, но не искам да излиза хейт или нещо подобно.. Това за мен са хора които не заслужават и секунда внимание.. Никой не я иска македония, не ни и трябва, само ще ни загрози картата и ще плъзнат като мишлета сред нас.. Но искаме едно уважение и признание от тях, или най малкото изобщо да не ни споменават независимо за добро или лошо.. Но това са хейтъри, анонимни псевдо националисти с промити мозъци които не престават по всякъв начин да бълват помии по наш адрес а ние седиме и мълчиме като пУтки !!!



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 418378
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444