Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2018 17:30 - Пряки наследници на род Дуло
Автор: kzone Категория: История   
Прочетен: 6749 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 21.09.2018 07:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ıYı ДУЛО ıYı

 image

Очаква се разкриване на пазеното 1000 години след избиването на богомилите, тайно пророчество, което касае бъдещето на България и Света, Тежките 1000 години за България, които са карма заради избиването на най-чистата християнска мъдрост на богомилите, включващи и 500-те години робство, приключват през 2018 -а година.​

Проф. Дамян Попхристов говори по темата "Тайната българска история и скритото Пророчество" по време на форума "Българският дух в Европа през вековете", който се проведе във Велики Преслав. Ето какво сподели той, по време на своята лекция:


Историята, вече от първоизточника, ще ви я разкажа така, както ми беше разказана и както е записана в сребърните плочки. Историята е следната:

Княгиня Олга се казва всъщност Елена и е внучка на Расате, т.е. тя е нещо като племенница на Боян Мага. Когато става дума българска принцеса да се ожени за княз Игор, изборът е върху Елена и тя тръгва за Киев с един голям антураж от книги. Придружава я Боян Мага в качеството си на представител на царският род и той я придружава с едно огромно количество глаголически книги, сред които е едно евангелие – Евангелието на Йоан, написано на глаголица.

Това Евангелие на Йоан, Боян Мага завещава на своята племенница Елена като най-свещения символ на българщината, който трябва да пази жив нейният дух на българка. Когато пристига в Киев, тя получава руско име – Олга, след което Боян Мага урежда чрез своя приятел и съученик от Магнаурската школа, Константин Багренородни, който вече е император на Византийската империя, княгинята Олга да бъде кръстена в Константинопол. Олга пристига в Константинопол, кръщението го извършва Константинополският патриарх и тя отново получава рожденото си име Елена и става Олга – Елена, след което се връща в Русия и започва процесът на разпространяване на християнството. Тя пази тази Библия. Синът на Олга, Светослав пристига в България като претендент за наследството на Расате и тъй като няма как да го получи, започва да върши купища безчинства в България. Извикан е и подпомогнат от Фока, византийският император вече тогава, който до голяма степен се подплашил от зверствата, които Светослав върши и решил, че е по-добре да има, както е записано в летописите, за съсед един дивак българин, отколкото един неконтролируем дивак – въпросният Светослав. Нападат го и Светослав е прогонен от България, след това печенезите го убиват и след това неговият син, Владимир започва процесът на християнизация в Русия. Първата жена на Владимир се нарича Анна и те имат двама синове – Борис и Глеб и те са записани в руската летопис като синовете на българката. Борис и Глеб са първите двата канонизирани светци в руския православен календар и са записани точно така „синовете от българката“.

Историята с покръстването със самия княз Владимир е следната: Той, като верен син на баща си, бил доста разюздан и в един момент получава някакъв сериозен проблем с очите, почти ослепява. Тогава неговата българката жена, принцеса Анна, от рода Цанблак в Търново му казва: „Трябва да отидеш в Крим, да намериш извора, който са намерили светите вече Кирил и Методий при тяхната Хазарска мисия и това е лечебен извор, и на този извор отиди, измий си очите и ще прогледнеш, но трябва да отидеш с вяра.“ От немай къде Владимир отива, намира извора. Ще направя една малка скоба: не знам дали знаете, че точно Кирил и Методий, когато отиват в Крим намират този извор. Всъщност този извор е предизвикан с чудо от първият епископ, Сердикийският, и съответно папа след това римски Климент. Той е заточен там и там умира. Когато умира му връзват една огромна каменна котва на врата и го хвърлят в морето. На определеният ден обаче, когато е извършено това покушение, морето се отдръпвало и се появявали нетленните мощи. В момента, в който Крим вече е завладян от мюсюлманите, морето спира да се оттегля и мощите повече не се появяват. Когато пристигат Кирил и Методий отиват на мястото, където е станало това покушение и в продължение на една седмица пост и молитва постигат това, че морето изведнъж се отдръпва, мощите се появяват, те ги взимат, остават една малка част в Крим, където се намират до ден днешен, а останалите ги носят в Рим.

Това е повода римският папа тогава да ги приеме с почести, да излезе пред стените на Ватикана тогава, за да ги посрещне лично. Чест, която не е оказвана до тогава и на императори, но Кирил и Методий са посрещнати по този начин. Това е първият добър старт на последвалият след това диспут за канонизирането на глаголицата, на азбуката. Това го разказах, защото там, където оставят мощите на Климент в Крим, изниква вода. Това е въпросната лечебна вода, където Анна изпраща своя мъж Владимир. Владимир отива, измива си очите и проглежда и тогава настъпва този огромен обрат, на 180 градуса. Той се кръщава като християнин, връща се в Киев и нарежда цялото население, масово да навлезе във водите на Днепър и да започва масовото покръстване на руският народ.

image

Историята обаче на това Йоаново евангелие, което Боян Мага предава на своята племенница Олга, е следната: Това евангелие се предава от поколение на поколение и достига до правнучката на Олга, която заминава за Франция, за да се ожени за бъдещият френски император Анри II. Тя носи тази свещена книга и казва на бъдещият си съпруг, че той трябва да се закълне върху нея. Французите разгледали книгата, изключително богато илюстрирана, написана на някакъв странен език, странният език е глаголицата, т.е. странна азбука – глаголицата. Решили, че това е нещо много свещено и без да могат да го разчетат, първият крал се заклева върху нея. От този момент нататък евангелието се пази в катедралата в Реймс, където впоследствие всички френски крале до последния се кълнат върху това евангелие и го наричат Реймското евангелие. Обаче става така, че Петър I, руският император отива на посещение във Франция, показват му това евангелие като нещо много свещено и той е първият човек, който го разлиства и започва да го чете, защото е знаел глаголицата.

Тогава французите разбират, че френските им крале в продължение на векове, се кълнат на едно българско евангелие, написано на глаголица. Това евангелие се пази до ден днешен в Реймската катедрала, макар че знаете какво се случва с френските крале през Френската революция, но евангелието продължава да е там. Това е българското евангелие, завещано от Боян Мага на неговата племенница Олга, тогава Елена, когато тръгва да се жени за княз Игор. Наследниците на Олга по права линия до ден днешен, с въпросната дама, за която стана дума – Лидия Владимировна, са непокътната царска линия, доказана. Това нещо става с един определен (не помня какъв беше термина), когато Ватикана издава документи за чистотата на кралският или на царският род. Това е единственият запазен по права линия царски род, който е непокътнат.

image

Лидия Владимировна е абсолютно пряката наследница на княгиня Олга, българка! Те са преки наследници на род Дуло и от направените тестове става ясно, че носят най,чистата и непокътната кръвна връзка. Тази дама съхранява ковчега на своята пра-пра-пра-пра вече доста прабаба Олга, който ще ви покажа на снимка след като се върнем от обедната почивка и тя е обучавана в Тибет, където лично Далай Лама се е занимавал с нейното обучение. Заминала е там много малка и в продължение на повече от 20 години е живяла в Тибет и е обучавана там. Тя знае своя български произход и сега на тези плочки, една от които ще ви покажа на снимките, е написано, че след 1061 години започва изпълнението на пророчеството, което Олга е оставила.

Пророчеството е за бъдещето на България. Там се говори за едни 1000 години, в които е имало тежка карма, която България е трябвало да изплати. Този момент е отминал. Лидия Владимировна сега изпълнява това послание, което сега започва да се реализира от миналата година и живот и здраве, през тази година тя ще дойде на посещение в България. Вярвам, че тогава вече тези факти тя ще ги разкаже от първо лице и ще станат достояние, защото плочките, които тя пази се намират в един, нещо каменна ракла и са над 200. Едните са сребърни, а другите са златно-сребърни, изписани с цялата българска история, автентична – такава, каквато се е знаела някога. Това исках да ви го кажа в посока на това, че настава времето, когато истината за това, кои сме ние, защо сме и откъде сме най-сетне ще види бял свят в автентичен вид, в неоспорим вид, в доказателствен материал и с артефакти, за да се спрат тези спекулации, че не стига, че вие българите сте си приказвали разни неща колко сме важни и древни и т.н., няма с какво да го докажете! Оказва се, че има с какво да го докажем!

image
image

image
image



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. barin - Здравей, kzone. Одобрявам напълно ...
06.04.2018 12:05
Здравей, kzone. Одобрявам напълно темата. За княгиня Олга преди време в един друг форум оспориха, че е от рода Дуло. Аз в своята тема- една от първите ми я включих. Боян Мага също е от царския род и е от рода Дуло, както и един друг Боян, който не е управлявал, но е известен- Боян-Енравота. Към рода Дуло поставям и първите маджарски владетели- Арпад и Алмъш.
Поздрави!
цитирай
2. violetakil - Интересно и поучително. Но бих се ...
07.04.2018 18:02
Интересно и поучително. Но бих се радвала, ако има повече факти за този най-благороден род български. Може би наистина е време да си поискаме архивите от всички държави, които през вековете са ги прибирали.
цитирай
3. kzone - Здравей, kzone. Одобрявам напълно ...
08.04.2018 17:03
barin написа:
Здравей, kzone. Одобрявам напълно темата. За княгиня Олга преди време в един друг форум оспориха, че е от рода Дуло. Аз в своята тема- една от първите ми я включих. Боян Мага също е от царския род и е от рода Дуло, както и един друг Боян, който не е управлявал, но е известен- Боян-Енравота. Към рода Дуло поставям и първите маджарски владетели- Арпад и Алмъш.
Поздрави!


Barin само някакви анти-българи и хора които вярват единствено на масовата медия могат да оспорват подобни неща.. Забелязъл съм, че и цяла книга да напишеш с снимки, видеа и други доказателства да предоставиш те се ловят, че някой някъде е написал 2 изречения и необосновани само понеже е било в някой учебник или по телевизията.. Особено ако този някой е чужденец тогава му вярват на всичко...
Княгиня Олга да се разроват и ще видят, че си е чиста българка дори повечето украинци го признават само някой руснаци отхвърлят но те са с гордост като американците.. Откъде на къде няква нация която в момента е малка и бедна ще ги е покръстила тях и т.н...
Но с ДНК тест е доказано, че носи кръвта на Дуло както и с вещи които само тя притежава.. Също с генетичен тест е доказано и днешната и наследничка, че вдействително е такава а тя притежава адцки много реликви които са български и древни и също така едни от най-ценните .. експерти са потвърдили а е показала само малка част от притежанията си от страх да не се отнемат и изгубят или умишлено унищожат и тези български доказателства... Ама който може да мисли сам и е малко интелигентен дори сам може да достигне до повечето истини стига да търси да обмисля и съпоставя нещата правилно.. Ще пусна още некоя тема по тези въпроси защото ми писна от такива скептици и анти-българи..
Радвам се все пак, че има хора които са интелигентни, търсят и разбират истината и се опитват да я изкарат на светло въпреки всичко, за да разберат и останалите и поне да знаеме истината и да се гордеем с дедите си..
цитирай
4. krumbelosvet - Дай Боже
09.12.2019 05:21
Да се сбъдат едни думи на Ванга за светло и славно бъдеще на България.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 420127
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444