Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2020 10:30 - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа
Автор: kzone Категория: Спорт   
Прочетен: 812 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Кубрат Пулев е най-добрият боксьор на България за всички времена.. Въпреки, че не успя да постигне мечтата си и да зарадва на 100% България, той накара всички нас да се гордеем най-вече с фскта, че сме българи и залепи всички ни пред малкия екран вдъхвайки ни гордост, радост, надежда и щастие, че наш боксьор не веднъж а два пъти последователно стига до върха и става номер 2 в света в тежка категория, което е наистина много! Повечето боксьори в светс въобще няма и да се доближат до неговите успехи а са и малко държавите въобще с представители в бокса, особено тежка категория, а ние за разлика от други много по-голями и богати страни ги имаме тези представители.. 
Много хора плюят по него, заради фалшиви новини или от злоба и завист.. Истината е, че те са меко казано предатели и изменници които подкрепят чуждото и са на страната на печелившия, за да си вдигат и без това изгубеното самочуствие.. Но никой от тях не е постигнал и направил и 1% от това което Кобрата е! Кубрат Пулев показа достойнство и респект и доказа, че е достоен да носи името на велик български владетел и войн! Истински българин правещ много за родината и от който всичко по него крещи БЪЛГАРИЯ! Надали са има и другу като него които да откажат 5 пъти по-високо възнаграждение и ще откажат всички привилегий само защото са истински българи и обичат родината и държат да се бият под флага на България.. Все пак е едно да вземеш 5 милиона паунда и друго да вземеш 25 милиона паунда.. Един невероятен човек, какъвто е и брат му и тук показват своето достойнство, родолюбие и добро семейно възпитание. 

Поне Кубрат Пулев може да се похвали само с 2 загуби и двете са от най-добрите световни шампиони за времената си..! Няма спортист и дори боксьор без загуби... Кличко падна от Джошуа в 1вия рунд... Джошуа загуби от един дебел мексикански клоун които го пошашави от бой..! Такаче, дори да имаш загуби, важното е да са достойнини от най-добрите! 

 Само едно ще кажа. Днешния срам беше не на Кобрата, а на нас. Ние като народ. Ние като държава. Осъзнах три неща:
1. Подкрепата от хората към Кубрат е само ако печели, ако загуби не заслужава ужавание - нищо, че е единствения българин, който е стигнал до такова световно ниво в бокса. Но сега се изсипват злобни коментари от непостигнали нищо хора.
2. Подкрепата от държава към Кубрат я няма - нито една българска телевизия не го излъчи на живо, не следеше подготовката му, не коментираше и споделяше неговия живот. Той беше сам, изоставен.
3. Въпреки физическото превъзходство и размери на Джошуа , Кубрат успя да издържи цели 9 рунда в тежка категория с най-добрия боксьор в света. В СВЕТА!

Браво на Пулев! Благодаря , че има хора като него, за да разбере Света, че ни има на картата. Респект и уважение към спортната му кариера и представяне.

Но имаме за жалост лошата черта в част от модерните хора, да подкрепят чуждото и само щот са победили.. И не само в бокса а във всеки спорт и аспект на живота, което е тъжно за самите изменници и продажници и това чуждо поклонничество където лижат задници вече им играе лоша шега!!

image

Антъни Джошуа, просто този наивен глупак е за съжаление... Биещ се за свойте робовладелци които го командват и ръководят, прибирайки голямата част от парите на един нещастен роб потънал в себе си и без никакво чуство за достойнство, родина и чест.. 

Фактите са си факти! 
1. Въртиш и сучеш мач 4 години и без това по възрастният от теб опонент с близо 10 години да остарее повече от което губи сили, подвижност, концентрация и така нататък, докато чакаш да се подготвиш за противника а той да изгуби концентрация и избираш най-неподходящия момент за мач по време на пандемия и пред ограничен брой публика, само твой хора..!! 
2. Играеш си вкъщи такъв важен мач въпреки, че трябва да е на неутрална територия а това действа също много особено психически, както подкрепата на феновете..! 
3. Играеш нечестно и налагаш куп забранени удари в тила, тялото и т.н. по време когато трябва съдията който очевидно е СЛЯП и НЕКОМПЕТЕНТЕН да се намеси...! 
4. Използваш 2 пъти по-големи ръкавици от противника които най-малкото спомагат за силата и точността на удара, както и спомагат за предпазване покривайки по-голяма площ.. Да не говориме за шаматаци които могат да се направят особено имайки предвид днешния подкупен свят и изпълнен с лъжи, какво може да стори с пари човек на своя територия..! 
5. Винаги прегръщаш противника и го играеш женската и страхливата, за да не може да те удря и да не му се зачита, за да избегнеш ударите и да си починеш и да придобиеш предимството си както и да се възползваш за някой друг непозволен удар..! 
6. Има много други неща които малко или много помагат особено в този спорт по един или друг начин... Като факта, че си по висок, по тежък си, имаш по дълги ръце, по големи ръкавици, по добра подготовка, играеш си вкъщи на свой терен и така нататък и т.н.

Но човеко-маймуна не успя да се сдържи без да се насере!!! 

image



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
1. barin - Здравей, kzone. Ние българите п...
13.12.2020 11:31
Здравей, kzone. Ние българите подкрепяме Кубрат Пулев, но този път не успя. Може да се окаже краят на кариерата му. Едва ли скоро ще имаме друг претендент за световна титла.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 419747
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444