Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2023 12:40 - Путин, Пригожин и Лукашенко матираха Запада
Автор: kzone Категория: Новини   
Прочетен: 7652 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 26.06.2023 13:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Какво се случи в няколко точки !!
Как Путин, Пригожин и Лукашенко матираха света..
Един гениален ход които допринесе с много докато запада все още е в шок и недоумение от случилото се!

image

1. Путин, Пригожин и Лукашенко надиграха Запада в един много хитър и стратегически ход.. Вярва ли някой,че Пригожин би се обърнал срещу Путин, та те се познават от десетилетия и Вагнер ги има благодарение на Путин а Пригожин притежава всичко което има пак именно благодарение на Путин !
2. Пригожин излъга ЦРУ, Пентагона и САЩ ,като им взе едни 6,2 милярда долара и в същото време изсветли участието им във войната и методите по които действат, както и начините им за създаване на вътрешни конфликти и преврати в различните държави..
3. Лукашенко е приближен на Путин и силно зависим както той така и Беларус от Путин и Русия, за всичко се допитва до Путин, но предлага убежище на Вагнер ?? (Смях)
4. Благодарение на създалата се ситуация и заслепеният от еуфория запад..Путин, Пригожин и Лукашенко извършиха няколко хода без да се усети никой, а вече и да се усетят е късно..
4.1. Вагнер заобиколи цялата фронтова линия и се прегрупира, измествайки войски в неутрална към войната страна Беларус, без НАТО да успее да реагира, но вече е и късно, Пригожин там е за да получи убежище а не за военни действия, нали..
4.2. Вагнер в момента са на по малко от 100 км от Киев с което объркват напълно плановете на Запада..
4.3. Украйна сега трябва да прехвърли значителен брой войски и техника на северната си граница, а те и без това страдат от липса на такива .. С което ще отслабят източния си фланг а контраофанзивата е провалена, не,че до сега имаше успехи..
4.4. Никой не се замисли,че скоро Русия прехвърли значителен брой техника и войски в Беларус, както и ядрени бойни глави.. Дали Вагнер ще имат достъп до тях е друга тема..
4.5. Вагнер в момента се намират на ключова позиция до Полша и вече имат и контрол и над маршрутите за доставка на оръжия от Запада за Украйна..
image

5. Путин извърши много успешен стрес тест на населението с което провери до колко са му лоялни населението, генералите, войските, губернаторите на различните федерации и републики намиращи се на територията на Русия ,както и нагласите.. Теста премина успешно, тъй като никой не се обърна срещу него а получи подкрепата на всички..
6. Провери се до колко съюзниците му са лоялни, с това кой застана зад него и го подкрепи и кой не..
7. Изсветлиха се спящи клетки на САЩ и НАТО, както и предатели които се показаха като мишленца зарадвайки се от ситуацията и опитвайки се да се възползват от нея.. Сега ще могат да бъдат изчистени..
8. Путин подписа нови укази и закони, които иначе в друга ситуация не биха били възможни.. И всичко докато запада бе все още заслепен и объркан и неспособен да реагира..
9. Путин прегрупира войските си и премести две от най силните си военни структури бързо и без реакция от Запада на ключови места.. а именно ВАГНЕР и АХМАТ..
10. Путин показа какво ще се случи с всеки предател, враг или дръзнал да нападне Русия..НАТОвците събраха по спешност щабовете и побързаха да звънят на Путин оправдавайки се,че не са замесени и нямат общо..Русия бе подготвила за моментално използване 1,400 ядрени бойни глави в случай, че НАТО дръзне да се възползва.. а знаете в момента НАТО прави най мащабните военни учения на границата с Русия..!!
image
Може още много да се допълни, но за сега това мисля, е достатъчно да ви поизбистри главите..
Все още ли мислите,че опита за преврат е истински!?
Всичко се разигра за часове и направи за смях Запада, които в момента е матиран и все още объркан и неосъзнаващ какво се случва!!
Дори да приемеме,че опита за преврат е реален а не постановка .. То как виждате Путин да допусне такова нещо и навлизане до Москва без да се реагира сериозно, както от Вашингтон очакваха гражданска война и кървава баня.. Мислите ли,че 5,000 наемници предимно затворници, биха могли да се преборят с АХМАТ и военните с другите специализирани военни звена и още други части.. Това е смешно и нереално..А Пригожин има много повече от дадената му от Пентагона сума, той е голям патриот и не би допуснал подобно развитие..Още повече е наясно,че Путин най много мрази предателите и не прощава!





Гласувай:
6


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. raders - :) Много интересна фантастика. ...
26.06.2023 13:41
:) Много интересна фантастика. Само е чудно как тези 5000 наемници /затворници/, които все още не са в Беларус, а някъде на майната си, с нещо могат да бъдат заплаха за НАТО и Украйна. Чудно е също защо "патриотът" Пригожин /бивш затворник - крадец/ така стръвно оплюва министерството на отбраната и даже неговите главорези стреляха по руската армия. Това също ли е инсценировка - хм - че те тези актьори спокойно могат да заместят онези в Болшой театър.
цитирай
2. mileidi46 - Страхотен ход на Путин....
26.06.2023 16:27
Не можех да свържа точките между Пригожин и Лукашенко...като знам ,че Лукашенко с Путин са заедно в ,,играта"..и останах в ,,избистряне на ситуацията"...:)))

Има логика.
Но кризата е неконтролируема..
Американците са неспособни да измислят нов сценарии!!!

За нас остава само да догледаме филма ,очаквайки да победи доброто..

цитирай
3. ivo1 - И ТО доброто ще победи! Сигурен съм в ...
26.06.2023 21:39
И ТО доброто ще победи! Сигурен съм в това!!!
цитирай
4. ivo1 - Лошото е че украинският сценарий се ...
26.06.2023 21:40
Лошото е че украинският сценарий се надига и у нас?!?
цитирай
5. kzone - :) Много интересна фантастика. ...
26.06.2023 23:15
raders написа:
:) Много интересна фантастика. Само е чудно как тези 5000 наемници /затворници/, които все още не са в Беларус, а някъде на майната си, с нещо могат да бъдат заплаха за НАТО и Украйна. Чудно е също защо "патриотът" Пригожин /бивш затворник - крадец/ така стръвно оплюва министерството на отбраната и даже неговите главорези стреляха по руската армия. Това също ли е инсценировка - хм - че те тези актьори спокойно могат да заместят онези в Болшой театър.


Фантастика е главата ти и това в което вярваш в западните гей общества..
1. Прочети целия ми анализ и виж,че съм писал и двете страни и възможен и сценария да не е изценировка..но и написах най важното според мен..
2. Очевадно са заплаха, щом Полша и НАТО като цяло затягат контрола яко около границите с Беларус заради Вагнер..
3. Що пък тогава да са въобще няква заплаха за Русия и Путин ?
4. За което и аз подкрепям Пригожин.. критиките му към военното управление на генералите.. Пригожин иска да се действа с нови и модерни и мощни оръжия и да се меля на месо всеки които е на пътя им.. Дори последните седмици Вагнер спряха да взимат военнопленници и избиваха всички по пътя си ..
5. Самият Пригожин каза " глупакът в конвоя започна да стреля по всичко що лети, обхванат от паника.. И ако следиш реалните новини с факти а не само западни и корпоративни медии, щеше да знаеш и да си видял унищожената техника и вагнеровци от руснаците които бяха открили огън..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kzone
Категория: Новини
Прочетен: 425817
Постинги: 156
Коментари: 155
Гласове: 444